cabaret: Tineke Schouten - Dubbel in Theater Gooiland op WOENSDAG 16 FEBRUARI 2022

  WO.
16 FEB
TINEKE SCHOUTEN - DUBBEL Theater Gooiland, Hilversum
2022
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 16 februari 2022.
Dat is 225 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tineke Schouten - Dubbel in Theater Gooiland
DEZE Tineke Schouten - Dubbel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 16 feb
Theater Gooiland, Hilversum

Extra informatie

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Route naar Theater Gooiland

Theater Gooiland is centraal in het land gelegen. U kunt het theater zowel met het OV als met de auto bereiken. Per OV: Uitstappen op Hilversum Centraal Station, bij stoplichten oversteken en linksaf de Schapenkamp volgen. Na de 2de stoplichten, ..

Bekijk complete route naar Theater Gooiland Hilversum
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws