cabaret: Daphne Gakes - Ik, Daphne Gakes in Stadstheater Zoetermeer op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Daphne Gakes - Ik, Daphne Gakes in Stadstheater Zoetermeer) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 JAN
DAPHNE GAKES - IK, DAPHNE GAKES Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2022
 
Hoofdprogramma Daphne Gakes

Extra informatie

‘Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet ze waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock & roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

Route naar Stadstheater Zoetermeer

Met de auto Vanuit Amsterdam: A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). L..

Bekijk complete route naar Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
 

Gerelateerde voorstellingen