cabaret: Veldhuis & Kemper - Hou Dat Vast in Theater de Hofnar op DINSDAG 12 OKTOBER 2021

  DI.
12 OKT
VELDHUIS & KEMPER - HOU DAT VAST Theater de Hofnar, Valkenswaard
2021
 
Hoofdprogramma Veldhuis & Kemper

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 12 oktober 2021.
Dat is 889 dagen geleden.

Extra informatie

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer.

Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

FOTO'S VAN Veldhuis & Kemper

Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Veldhuis & Kemper te Kids Right 2006 Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 3 foto's van Veldhuis & Kemper

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws