cabaret: Martijn Koning - Koning van de dieren in Cultura op DONDERDAG 16 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Martijn Koning - Koning van de dieren in Cultura) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
16 DEC
MARTIJN KONING - KONING VAN DE DIEREN Cultura, Ede
2021
 
Hoofdprogramma Martijn Koning

Extra informatie

Martijn Koning heeft het niet zo op gedwongen pauzes. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens de Corona. Maar mèn wat is dat moeilijk. Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest. Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

Route naar Cultura

Locatie: Cultura, Molenstraat 45 in Ede. Per trein: naar station Ede-Wageningen of Ede-Centrum. Vanaf station Ede-Wageningen: buslijn 3, 4 richting Veldhuizen Na ca. 5 min. uitstappen op halte Markt, grenzend aan de Molenstraat, waar u Cultura..

Bekijk complete route naar Cultura Ede
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws