cabaret: Martijn Koning - Koning van de dieren in Stadsschouwburg Utrecht op WOENSDAG 05 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Martijn Koning - Koning van de dieren in Stadsschouwburg Utrecht) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
05 JAN
MARTIJN KONING - KONING VAN DE DIEREN Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2022
 
Hoofdprogramma Martijn Koning

Extra informatie

Martijn Koning heeft het niet zo op gedwongen pauzes. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens de Corona. Maar mèn wat is dat moeilijk. Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest. Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws