cabaret: Martijn Koning - Koning van de dieren in Junushoff Theater op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Martijn Koning - Koning van de dieren in Junushoff Theater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 JAN
MARTIJN KONING - KONING VAN DE DIEREN Junushoff Theater, Wageningen
2022
 
Hoofdprogramma Martijn Koning

Extra informatie

Martijn Koning heeft het niet zo op gedwongen pauzes. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht, tijdens de Corona. Maar mèn wat is dat moeilijk. Van schrik begon hij de Knorrepodcast, niet alleen een succes, maar ook een groot feest. Toch is hij dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy.

Route naar Junushoff Theater

Plan uw route naar Theater Junushoff met eigen vervoermiddel of met openbaar vervoer. Vanaf Busstation Wageningen is het nog circa vijf minuten lopen naar Junushoff. Rondom het theater zijn (veelal gratis) parkeerplaatsen beschikbaar. Op koopa..

Bekijk complete route naar Junushoff Theater Wageningen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws