cabaret: Ali B - Koorts in Flint op ZONDAG 16 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ali B - Koorts in Flint) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZO.
16 JAN
ALI B - KOORTS Flint, Amersfoort
2022
 
Hoofdprogramma Ali B

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Flint

Met de auto Vanuit de richting Utrecht De A28 volgen in de richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken de afslag Amersfoort (afrit 8) nemen. Einde afrit links, onder het viaduct door. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden ri..

Bekijk complete route naar Flint Amersfoort
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Bevrijdingsfestival Den Haag 2012 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Parkpop 2005
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws