cabaret: Todd Barry in Comedy Club Haug op MAANDAG 16 MEI 2022

  MA.
16 MEI
TODD BARRY Comedy Club Haug, Rotterdam
2022
 
Hoofdprogramma Todd Barry

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 16 mei 2022.
Dat is 13 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Todd Barry  in Comedy Club Haug
DEZE Todd Barry TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 16 mei
Comedy Club Haug, Rotterdam
€ 26,50

Extra informatie

Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium. Toen zag het publiek al waarom hij door collega-comedians de hemel in wordt geprezen. Met zijn gortdroge, relaxte stijl vertelt hij slimme, soms wat absurdistische grappen en gevatte anekdotes. Todd Barry is een volstrekt unieke persoonlijkheid. Bovendien is hij een meester als het gaat om publieksparticipatie. Barry kan elke situatie aan door zijn jarenlange ervaring en geweldige gevoel voor humor.

Inmiddels heeft Todd Barry drie stand-up comedy specials uitgebracht, waarvan de laatste op Netflix is te zien. Daarnaast is hij veelvuldig te zien geweest in TV-series en films als The Wrestler, Road Trip, Chappelle's Show, Spin City, Sex and the City en praktisch alle Amerikaanse Late Night talkshows. Een van zijn glansrollen was die van “the third Conchord”, het bongospelende derde bandlid in de legendarische serie Flight of the Concords. Ook is hij de auteur van het reisboek Thanks You For Coming To Hattiesburg.

Route naar Comedy Club Haug

Comedy Club Haug ligt in het centrum van Rotterdam. Goed bereikbaar via fiets, trein, metro, bus en tram dus. Parkeren in Schouwburgplein garage.

Bekijk complete route naar Comedy Club Haug Rotterdam
 

Gerelateerd nieuws