Stand-up comedian Todd Barry keert in mei terug naar Boom Chicago

Todd Barry
Stand-up comedian Todd Barry keert in mei terug naar Boom Chicago
Door melissavkoldam op 13 december 2021 - 12:43 Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium. Hij staat bekend om zijn gortdroge, relaxte stijl van vertellen en slimme, soms wat absurdistische grappen en gevatte anekdotes. Ook doet hij het goed als het gaat om publieksparticipatie.

Na zeven komt de comedian weer terug naar Boom Chicago in Amsterdam. En wel op dinsdag 17 mei. Tickets voor de show gaan in de verkoop op woensdag 15 december om 11:00 uur en kosten €28. Tickets voor Todd Barry in Boom Chicago koop je hier.

Inmiddels heeft Todd Barry drie stand-up comedy specials uitgebracht, waarvan de laatste op Netflix is te zien. Daarnaast is hij veelvuldig te zien geweest in TV-series en films als The Wrestler, Road Trip, Spin City, Sex and the City en praktisch alle Amerikaanse Late Night talkshows. Een van zijn glansrollen was die van “the third Conchord”, het bongospelende derde bandlid in de legendarische serie Flight of the Concords. Ook is hij de auteur van het reisboek Thanks You For Coming To Hattiesburg.

Seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen.Corona virus

VERLENGING VAN CORONAMAATREGELEN: T/M 14 JANUARI...Dinsdagavond is er een nieuwe persconferentie gehouden door het demissionair...

festivalinfonieuwlogo

VEELGEBRUIKTE TICKETREMINDERS HEBBEN EEN NIEUW DESIGN! We zien het als onze missie om je op Podiuminfo en Festivalinfo op de hoogte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.