Verlenging van coronamaatregelen: t/m 14 januari geen shows na 17:00u

Corona check Ziggo Dome Fieldlabs
Verlenging van coronamaatregelen: t/m 14 januari geen shows na 17:00u
Door sjoertb op 15 december 2021 - 11:03 Dinsdagavond is er een nieuwe persconferentie gehouden door het demissionair kabinet over de regels in de strijd tegen het coronavirus. In elk geval tot 14 januari is er een verlenging van het huidige beleid. Dat betekent dat er geen festivals, concerten en cabaretvoorstellingen na 17:00 uur kunnen plaatsvinden.

Nog steeds is er een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in de horeca, theaters en concertzalen, musea, binnensportlocaties en bioscopen. Ook zitplaatsen en 1,5 meter afstand blijft verplicht. Er is een maximale groepsgrootte van 1250 in een theater- of concertzaal.

Opnieuw kunnen ondernemers financiële steun aanvragen. Het steunpakket wordt tot en met het eerste kwartaal van 2022 verlengt. Hiervoor trekt het kabinet 4,4 miljard euro uit.



Corona virus

HARDE LOCKDOWN IN IEDER GEVAL TOT EN MET 14 JANUARI,...Afgelopen zaterdag gaven Premier Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid...

Boom Chicago news

STAND-UP COMEDIAN TODD BARRY KEERT IN MEI TERUG NAAR... Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.