Veelgebruikte ticketreminders hebben een nieuw design!

Ticketreminder nieuw
Veelgebruikte ticketreminders hebben een nieuw design!
Door RobZ op 09 december 2021 - 12:57 We zien het als onze missie om je op Podiuminfo en Festivalinfo op de hoogte te houden van alle concert- en festivalaankondigingen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de zogenaamde ticketreminders. Dit zijn reminder-emails die je jezelf kunt laten mailen op het moment dat de voorverkoop van een concert of festival start (of vlak daarvoor). In de loop der jaren hebben we al meer dan 54.000 van dit soort emails gestuurd.

Vanaf vandaag krijgen gebruikers van onze reminder-functionaliteit een veel betere en duidelijkere email opgestuurd. In de nieuwe reminder-email is gelijk duidelijk hoe lang het nog duurt voordat de voorverkoop van een concert of festival van start gaat. Ook is de mogelijkheid om je helemaal uit te schrijven van onze reminder-emails toegevoegd.

We hopen hiermee nog meer mensen goed van dienst te kunnen zijn! Een ticketreminder stel je in vanaf de concert- of festival detailpagina op onze sites. Ook bij nieuwsberichten over een concert of festival is er de mogelijkheid om een reminder in te stellen. Alleen op het moment dat de voorverkoop nog niet begonnen is, natuurlijk!

Wil je deze functionaliteit eens uittesten? Stel dan hier een reminder in voor het concert van Stromae in Paleis 12. De voorverkoop van dit concert start vrijdag 17 december om 10:00 uur. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!Boom Chicago news

STAND-UP COMEDIAN TODD BARRY KEERT IN MEI TERUG NAAR...Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium....

De Boom In Kleine Komedie

DE KLEINE KOMEDIE GEEFT ELKE DAG EEN ONLINE... Vanaf vandaag wordt er elke dag een cadeautje geopend van de virtuele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.