cabaret: Dara Ó Briain in Koninklijk Theater Carré op MAANDAG 16 JANUARI 2023

  MA.
16 JAN
DARA Ó BRIAIN Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2023
 
Hoofdprogramma Dara Ó Briain
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Dara Ó Briain  in Koninklijk Theater Carré
Tickets Dara Ó Briain :
ma 16 jan
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 37,95 - 44,55

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Ja, hij is weer op tournee, en hij zal nooit meer stoppen, want dat is duidelijk de oorzaak van al deze problemen, oh, en hij at een vleermuis. In plaats daarvan zal Dara in zijn nieuwe show 'So... Where Were We?' het afgelopen anderhalf jaar nauwelijks noemen, want Jesus, wie wil dat horen, maar zal in plaats daarvan de gebruikelijke mix van verhalen, one-liners en publieksgrapjes afvuren. En struikelen over zijn woorden omdat hij te snel praat en zo duizelig wordt van het weer voor een publiek staan.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dara Ó Briain plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws