cabaret: Jan Beuving Restante (try out) in Beauforthuis op DONDERDAG 08 SEPTEMBER 2022

  DO.
08 SEP
JAN BEUVING RESTANTE (TRY OUT) Beauforthuis, Austerlitz
2022
 
Hoofdprogramma Jan Beuving
Toegang 20,50

Extra informatie

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. (Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten.) Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.


Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.

Het volgende doel is blijvende indruk maken.

Route naar Beauforthuis

Het Beauforthuis is gelegen aan de Woudenbergseweg 70, dat is de N224, bij kilometerbordje 5,4. U kunt er op de volgende wijzen komen: U wilt graag naar onze concerten met het openbaar vervoer? De regiotaxi maakt het u makkelijk. Deze taxi rijd..

Bekijk complete route naar Beauforthuis Austerlitz
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Beauforthuis in Austerlitz? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jan Beuving Restante (try out) plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws