cabaret: Tineke Schouten - Dubbel in Junushoff Theater op DONDERDAG 30 MAART 2023

  DO.
30 MRT
TINEKE SCHOUTEN - DUBBEL Junushoff Theater, Wageningen
2023
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 30 maart 2023.
Dat is 3 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tineke Schouten - Dubbel in Junushoff Theater
DEZE Tineke Schouten - Dubbel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 30 mrt
Junushoff Theater, Wageningen

Extra informatie

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Route naar Junushoff Theater

Plan uw route naar Theater Junushoff met eigen vervoermiddel of met openbaar vervoer. Vanaf Busstation Wageningen is het nog circa vijf minuten lopen naar Junushoff. Rondom het theater zijn (veelal gratis) parkeerplaatsen beschikbaar. Op koopa..

Bekijk complete route naar Junushoff Theater Wageningen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws