cabaret: Tineke Schouten - Dubbel in Amare op DONDERDAG 20 APRIL 2023

  DO.
20 APR
TINEKE SCHOUTEN - DUBBEL Amare, Den Haag
2023
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 20 april 2023.
Dat is 311 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tineke Schouten - Dubbel in Amare
DEZE Tineke Schouten - Dubbel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 20 apr
Amare, Den Haag

Extra informatie

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen.

Route naar Amare

Amare en de Nieuwe Kerk zijn straks goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, lopend, of met de fiets. Onder het gebouw is een grote garage (Muzegarage en Spuigarage) voor auto's en fietsen met een directe ingang naar het theater. Bussen e..

Bekijk complete route naar Amare Den Haag
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws