cabaret: SMOKIN’ GOOSE COMEDY ROOM in Tobacco Theater op ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

  ZA.
26 NOV
SMOKIN’ GOOSE COMEDY ROOM Tobacco Theater, Amsterdam
2022
 
Hoofdprogramma Rogier Bak
Toegang €21,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 26 november 2022.
Dat is 12 dagen geleden.

Extra informatie

De Smokin’ Goose Comedy Room is een Engelstalige stand-up comedy show die de spirit van de mid-20th century New York comedy scene in het hart van Amsterdam neerzet. Met haar kleurrijke, iconische sfeer en interieur is TOBACCO Theater hier dé perfecte setting voor.

Op zaterdag 26 november 2022 zal comedian en acteur Rogier Bak (Humorist Comedy) een internationale line up van comedians met zich meebrengen voor een speciale editie van Smokin’ Goose Comedy Room.

Rogier Bak is een comedian en acteur uit Amsterdam. Ja, hij is Nederlands, maar heeft ontzettend zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat je dat nooit zou weten. Toen hij 18 was verhuisde hij naar de Verenigde Staten en kwam bijna tien jaar later terug met het gevoel dat hij niet hélemaal in zijn moederland meer thuishoorde. Met een voorliefde voor accenten, stemmen, en storytelling is Rogier hard aan het werk om zijn comedy met de wereld te delen

Route naar Tobacco Theater

TOBACCO is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 15 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes. U loopt vanaf het Stationsplein over het Damrak naar de Dam, achter het Nationaal Monument vindt u dan de Nes. A..

Bekijk complete route naar Tobacco Theater Amsterdam