PODIUM: Tobacco Theater Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

TOBACCO is uitstekend te voet bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het zo’n 15 minuutjes lopen naar ons adres aan de Nes.

U loopt vanaf het Stationsplein over het Damrak naar de Dam, achter het Nationaal Monument vindt u dan de Nes. Aan het begin van de Nes is rechts een souvenirwinkel met overdag buiten een grote gele klomp. Hier gaat u in en loopt door tot ons theater aan de linkerzijde op nr. 75.

Stapt u toch liever in de tram dan kan dat natuurlijk ook: Tram 1, 2 & 5. U stapt uit bij de halte “Spui” aan de kant van de Nieuwezijds Voorburgwal. Tram 4, 9, 14, 16 & 24. U stapt dan uit bij de halte “Spui” aan de kant van het Rokin.

Auto
U bereikt TOBACCO Theater binnen 20 minuten vanaf de Rondweg A10. Het is mogelijk om in- en uit te stappen voor het theater.
Voor het parkeren van uw voertuig kunt u terecht bij ons. We kunnen voordelig waardekaarten afnemen voor Parkeergarages Waterlooplein en The Bank (Amstelstraat 12). Voor €21,00 kunt u 24 uur parkeren. Met deze kaarten kunt u voordelig en makkelijk parkeren binnen 10 minuten lopen van ons theater. De kaarten moeten minimaal tien dagen voor de eventdatum besteld worden bij de accountmanager, onder vermelding van het aantal (Vanaf 10 kaarten) en soort dat u nodig heeft.

ADRES Nes 75-87 1012 KD Amsterdam