cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in De Meerpaal op VRIJDAG 28 OKTOBER 2022

  VR.
28 OKT
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 De Meerpaal, Dronten
2022
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 28 oktober 2022.
Dat is 37 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar De Meerpaal

Openbaar Vervoer (busverbindingen) Vanuit Zwolle : Neem lijn 330 (richting Lelystad) of lijn 140 (richting Dronten). Stap uit bij busstation Dronten. Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde. Aan de overka..

Bekijk complete route naar De Meerpaal Dronten
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws