cabaret: Jonathan van Ness in AFAS Live op WOENSDAG 07 JUNI 2023

  WO.
07 JUN
JONATHAN VAN NESS Black Box AFAS Live, Amsterdam
2023
 
Hoofdprogramma Jonathan van Ness

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 07 juni 2023.
Dat is 318 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Overzicht tickets Jonathan van Ness in AFAS Live
Tickets Jonathan van Ness
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 07 jun
Jonathan van Ness - Fun & Slutty
AFAS Live, Amsterdam
€ 40,32 - 99,98
wo 07 jun
Jonathan van Ness - Fun & Slutty | VIP Meet & Greet Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 169,12

Extra informatie

Jonathan van Ness brak door als hairstylist in de Emmy-winnende realityserie Queer Eye op Netflix. Daar produceerde en presenteerde hij ook Getting Curious with Jonathan van Ness, naar zijn gelijknamige podcast waar hij inmiddels al meer dan 300 episodes van heeft gemaakt. Ook speelde hij mee in de hilarische webserie Gay Of Thrones, waarvoor hij drie Emmy-nominaties ontving.

Naast een uiterst succesvol programmamaker en presentator is “JVN” ook de auteur van de bestseller Over The Top: A Raw Journey To Selve-Love. Deze autobiografie won onder meer de Goodreads Choice Award en stond in de must-read lijst van onder meer TIME, Magazine, The New York Times en NPR. Daarna publiceerde hij nog Love That Story: Observations From A Gorgeously Queer Life en het kinderboek Peanut Goes For The Gold over een non-binaire cavia.

Al zijn uitingen, of het nu series, podcasts, boeken of liveshows zijn, gebruikt Jonathan van Ness als platform om verandering en zelf-liefde te promoten. Hij is fanatiek supporter van de LBGTQ+ community, spreekt zich uit tegen pesten en de stigma’s van HIV, en voor seksuele gezondheid.

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws