Jonathan van Ness langs Afas Live met comedy show

Jonathan van Ness
Jonathan van Ness langs Afas Live met comedy show
Door kimvanderzon op 07 maart 2023 - 10:41 De Amerikaanse comedian Jonathan van Ness komt op 7 juni naar AFAS Live in Amsterdam.

Jonathan van Ness brak door als hairstylist in de Emmy-winnende realityserie Queer Eye op Netflix. Daar produceerde en presenteerde hij ook Getting Curious with Jonathan van Ness, naar zijn gelijknamige podcast waar hij inmiddels al meer dan 300 episodes van heeft gemaakt. Ook speelde hij mee in de hilarische webserie Gay Of Thrones, waarvoor hij drie Emmy-nominaties ontving.

Naast een uiterst succesvol programmamaker en presentator is “JVN” ook de auteur van de bestseller Over The Top: A Raw Journey To Selve-Love. Deze autobiografie won onder meer de Goodreads Choice Award en stond in de must-read lijst van onder meer TIME, Magazine, The New York Times en NPR. Daarna publiceerde hij nog Love That Story: Observations From A Gorgeously Queer Life en het kinderboek Peanut Goes For The Gold over een non-binaire cavia.

Al zijn uitingen, of het nu series, podcasts, boeken of liveshows zijn, gebruikt Jonathan van Ness als platform om verandering en zelf-liefde te promoten. Hij is fanatiek supporter van de LBGTQ+ community, spreekt zich uit tegen pesten en de stigma’s van HIV, en voor seksuele gezondheid.

Het is de eerste keer dat Jonathan van Ness een liveshow geeft in Nederland. Tijdens de vorige twee wereldtours, die hem langs uitverkochte zalen in de USA, UK, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland voerde, sloeg hij ons land over.

De voorverkoop start op vrijdag 10 maart om 10.00u. Wil jij aanwezig zijn? Haal via deze link je tickets voor de comedy show van Jonathan van Ness op 7 juni.

Wil je een reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.Jack Whitehall

ENGELSE KOMIEK JACK WHITEHALL NAAR AFAS LIVE IN APRIL Jack Whitehall komt volgende maand onze kant op. De Britse comedian geeft...

Giro555

THEO MAASSEN ORGANISEERT GIRO555 BENEFIET IN... Theo Maassen organiseert een speciale avond op 1 maart in het Parktheater in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.