Theo Maassen organiseert Giro555 benefiet in Eindhoven met o.a. Henry van Loon

theo maassen
Theo Maassen organiseert Giro555 benefiet in Eindhoven met o.a. Henry van Loon
Door kimvanderzon op 17 februari 2023 - 15:22 Theo Maassen organiseert een speciale avond op 1 maart in het Parktheater in Eindhoven, samen met Henry van Loon en Sezgin Güleç om geld op te halen voor Giro555.

Cabaretiers Theo Maassen, Sezgin Güleç, Henry van Loon en een aantal muzikanten zullen optreden. Op deze manier hopen de artiesten een steentje bij te dragen door te doen waar ze goed in zijn, een mooie avond verzorgen voor publiek.

Door een kaartje te kopen voor deze voorstelling steun je de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië en kun je daarnaast genieten van een gevarieerde voorstelling. Naast de ticketinkomsten gaan ook de horeca-inkomsten van deze avond naar het goede doel.

Giro555 zamelt geld in voor de miljoenen mensen in Turkije en Syrië wiens leven is verwoest na de aardbeving. De hulporganisaties achter Giro555 zorgen voor basis levensbehoeften, zoals eten, schoon drinkwater en onderdak.
Ook Muziekgebouw Eindhoven zet zich in voor Giro555. Samen met het Philips Harmonie Orkest en Music from the Orient organiseert het Muziekgebouw Eindhoven op 11 maart een benefietconcert met verschillende solisten en musici.

Haal via deze link je tickets voor deze speciale avond. Een ticket kost 55 euro.AFAS Live

JONATHAN VAN NESS LANGS AFAS LIVE MET COMEDY SHOWDe Amerikaanse comedian Jonathan van Ness komt op 7 juni naar AFAS Live in...

Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH VOOR DRIE TRY-OUT SHOWS NAAR OOSTERPOORT Arjen Lubach is dagelijks op tv te zien met zijn eigen programma 'De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.