cabaret: Russell Kane in Boom Chicago op DINSDAG 06 JUNI 2023

  DI.
06 JUN
RUSSELL KANE Boom Chicago, Amsterdam
2023
 
Hoofdprogramma Russell Kane

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 06 juni 2023.
Dat is 378 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Russell Kane in Boom Chicago
DEZE Russell Kane TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 06 jun
Boom Chicago, Amsterdam
€ 32,00

Extra informatie

Russell Kane heeft twee bekroonde podcasts: Man Baggage en BBC Radio 4's Evil Genius. Hij komt regelmatig op Channel 4, BBC en ITV: alle gebruikelijke shows waar je grappige mensen ziet. Hij is ook schrijver, acteur en presentator. Hij drinkt veel koffie en is 'zo in het echt'.

Hij was de eerste komiek ooit die in hetzelfde jaar de twee meest prestigieuze comedy awards ter wereld won, voor dezelfde show: Dave's Edinburgh Comedy Award (voorheen de Perrier), en de Melbourne International Comedy Festival Award, (voorheen de Barry Award). Hij is ook een dolleboos die graag zijn prestaties opsomt.

Recente tv-optredens omvatten The Apprentice: You're Fired, The One Show, Live at the Apollo, The Stand Up Sketch Show, Michael McIntyre's Big Show en regelmatige optredens in Steph's Packed Lunch.

Route naar Boom Chicago

Parkeren bij Q-Park Europarking aan de Marnixstraat. Het is vijf minuten lopen naar het theater. De goedkoopste parkeeroptie is P+R Sloterdijk (€1/24 uur plus korting op het openbaar vervoer). Neem vervolgens tram 19 naar de Marnixstraat. Zie 'Con..

Bekijk complete route naar Boom Chicago Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws