Win 2x2 tickets voor Russell Kane in Boom Chicago

Russell Kane news_groot
Win 2x2 tickets voor Russell Kane in Boom Chicago
Door redactie op 25 mei 2023 - 15:51 Op dinsdag 6 juni is de Britse komiek Russell Kane te zien in Boom Chicago. Het is inmiddels al bijna vijf jaar geleden dat hij voor het laatst een show gaf in ons land. Wij zijn daarom blij dat we 2 x 2 tickets voor Russell Kane mogen weggeven!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Russell Kane'.

Russell Kane is een bekende Britse komiek.Hij brak door met zijn scherpe observaties, humoristische vertelstijl en energieke podiumaanwezigheid. Russell Kane heeft twee bekroonde podcasts: Man Baggage en BBC Radio 4's Evil Genius. Hij komt regelmatig op Channel 4, BBC en ITV: alle gebruikelijke shows waar je grappige mensen ziet. Hij is ook schrijver, acteur en presentator. Hij drinkt veel koffie en is 'zo in het echt'. Russell won verschillende prijzen, waaronder de Edinburgh Comedy Award in 2010 voor zijn show 'Smokescreens & Castles'.

Wil je nou zeker weten dat jij bij de show van Russel bent? Scoor dan hier je ticket. Een kaartje kost €32.



Comedyclub Haug Luxor

COMEDY CLUB HAUG XL MET 6 SHOWS NAAR LUXOR THEATER Comedy Club Haug heeft aangekondigd dat ze het Luxor Theater in Rotterdam...

Lowlands 2023

LOWLANDS MAAKT COMEDYPROGRAMMA BEKEND: O.A. MARTIJN... Lowlands maakt vandaag het Comedyprogramma bekend voor de aankomende editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.