cabaret: Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers in Parkstad Limburg Theaters op WOENSDAG 10 JANUARI 2024

  WO.
10 JAN
BOSSEN - VAN DE MAKERS VAN STEFANO KEIZERS LIMBURGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2024
 
Hoofdprogramma Stefano Keizers

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 10 januari 2024.
Dat is 44 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers in Parkstad Limburg Theaters
DEZE Bossen - Van De Makers Van Stefano Keizers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 10 jan
Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
€ 19,00

Extra informatie

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug van nooit weggeweest met een knotsgekke ensemble-voorstelling in de grootste zalen van het land. Hoe krijgt Donny Ronny die grote zalen vol? Heel simpel: door al zijn beroemde vrienden mee te laten doen!

Dankzij zijn deelname aan een breed scala aan tv-programma's (o.a. Het Perfecte Plaatje, Maestro, Expeditie Robinson en Last One Laughing) heeft Donny Ronny vriendschappen opgebouwd met meer dan 100 bekende Nederlanders.

Al deze mensen doen minstens één keer mee aan de voorstelling. Elke avond verschijnen er vijf of meer artiesten op het podium. Niemand weet van tevoren wie er langskomt. Elke avond is weer opnieuw een verrassing! En het leuke is: ook de spelers op het podium tasten in het duister. Zij worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

BOSSEN is een unieke voorstelling die een geheel nieuwe stijl van theatermaken tot leven brengt. Een unieke kans om de grootste sterren van Nederland samen te zien stralen, in combinaties die anders nooit vertoond zouden worden. Zoiets als BOSSEN heeft niemand ooit nog gezien.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws