cabaret: Alex Klaasen - No Ponies in Isala Theater op DINSDAG 12 DECEMBER 2023

  DI.
12 DEC
ALEX KLAASEN - NO PONIES Isala Theater, Capelle aan den IJssel
2023
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 12 december 2023.
Dat is 74 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - No Ponies in Isala Theater
DEZE Alex Klaasen - No Ponies TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 12 dec
Isala Theater, Capelle aan den IJssel

Extra informatie

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met héél klein beetje publiek erbij…

No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren, er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en ook zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Route naar Isala Theater

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Direct tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis, is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Met de metro ..

Bekijk complete route naar Isala Theater Capelle aan den IJssel
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws