cabaret: Släpstick - Ho Ho Kerstshow in Theater De Veste op DONDERDAG 28 DECEMBER 2023

  DO.
28 DEC
SLÄPSTICK - HO HO KERSTSHOW Theater De Veste, Delft
2023
 
Hoofdprogramma Släpstick

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 28 december 2023.
Dat is 114 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Släpstick - Ho Ho Kerstshow in Theater De Veste
DEZE Släpstick - Ho Ho Kerstshow TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 28 dec
Theater De Veste, Delft

Extra informatie

Met hun theatershows ‘Släpstick’ en ‘The Roaring Twenties’ maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, staande ovaties en een en volle prijzenkast als resultaat. Op geheel eigen, brutale en chaotische wijze storten de heren zich eind van het jaar op het kerstfeest.

Verwacht een kerstshow zoals je hem nog niet eerder zag. Zeker, u krijgt bekende hits te horen zoals ‘Stille Nacht’ en ‘De Herdertjes’, ‘Let It Snow’ en ‘Jimmy de Weihnachtscowboy’. Maar de ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman loopt uit op een pittige knokpartij en Oliver Hardy komt vast te zitten in de schoorsteen. En weet u wie er het beste kan jongleren met oliebollen, hoeveel trombones de kerstman op zijn kin kan laten balanceren en wat Charlie Chaplin in de levende kerststal te zoeken heeft? U komt het allemaal te weten in de enige echte ‘Ho Ho Kerstshow’ voor de hele familie, waarin een oudhollands sneeuwballengevecht uiteraard niet mag ontbreken.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerde festivals