cabaret: Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) in Koninklijk Theater Carré op DONDERDAG 04 JULI 2024

  DO.
04 JUL
VAN DER LAAN & WOE - NG (REPRISE) Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma Van Der Laan & Woe
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) in Koninklijk Theater Carré
Tickets Van Der Laan & Woe - Ng (reprise):
do 04 jul
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

De afgelopen tijd sleepten Van der Laan en Woe ons door de lockdown met hun baanbrekende televisieshow Even tot hier. Nu komen Niels en Jeroen met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in deze zevende theatershow van het duo wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts. “Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.” (de Volkskrant ★★★★★ over hun vorige theatershow Pesetas) 

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijk Theater Carré in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws