cabaret: Kasper van der Laan - Warm in De Kleine Komedie op ZATERDAG 01 JUNI 2024

  ZA.
01 JUN
KASPER VAN DER LAAN - WARM De Kleine Komedie, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma Kasper van der Laan

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan.  Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier. 

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd WARM ontvangen. ‘Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.’

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Kleine Komedie in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kasper van der Laan - Warm plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws