cabaret: Veldhuis & Kemper in Cpunt Theater op DINSDAG 28 MEI 2024

  DI.
28 MEI
VELDHUIS & KEMPER Cpunt Theater, Hoofddorp
2024
 
Hoofdprogramma Veldhuis & Kemper

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Je ziet het goed, Veldhuis & Kemper hebben nog geen titel voor hun nieuwe programma. Sterker nog, de mannen weten niet eens precies waar ze het over gaan hebben. Hun relaties en zichzelf hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken.

Hoog tijd dus om te kijken wat er nog meer in de wereld gebeurt en wat ze daar allemaal van vinden. Wat dat gaat zijn, daar komen ze achter terwijl ze op het podium staan en daar kun jij in het aller vroegste stadium getuige van zijn. Wees er snel bij, want gezien alle behaalde resultaten in het verleden wordt het hoe dan ook een vrolijke avond vol bloed, zweet en lachen. “Prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor”(...) “het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.” schreef het Algemeen Dagblad over (★★★★★) hun vorige voorstelling ‘Hou dat vast’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Cpunt Theater in Hoofddorp? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Veldhuis & Kemper plaatsvindt.

FOTO'S VAN Veldhuis & Kemper

Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Veldhuis & Kemper te Kids Right 2006 Foto Veldhuis & Kemper te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 3 foto's van Veldhuis & Kemper

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws