cabaret: Boban Benjamin Braspenning - Boompje Beestje in Theater De Veste op VRIJDAG 19 JANUARI 2024

  VR.
19 JAN
BOBAN BENJAMIN BRASPENNING - BOOMPJE BEESTJE Theater De Veste, Delft
2024
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 19 januari 2024.
Dat is 85 dagen geleden.

Extra informatie

Cabaretier Boban Benjamin Braspenning (winnaar Groninger Student Cabaret Festival '21) zal aankomend theaterseizoen opnieuw te zien zijn in Nederlandse theaters met zijn voorstelling Boompje Beestje - zijn voorstelling over de woningnood en de pechgeneratie. Na een seizoen schrijven aan zijn voorstelling, gaat hij op 9 november in Stadsschouwburg Utrecht in première.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

Gerelateerde voorstellingen