cabaret: Luan Buleshkaj, Robbie Wallin En Guillano Herdigein - Godenzonen in De Kleine Komedie op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023

  VR.
24 NOV
LUAN BULESHKAJ, ROBBIE WALLIN EN GUILLANO HERDIGEIN - GODENZONEN De Kleine Komedie, Amsterdam
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 november 2023.
Dat is 14 dagen geleden.

Extra informatie

Ajax is meer dan een club. Daar zijn Luan, Robbie en Guillano het roerend over eens. De boezemvrienden hadden alle drie de kans om in de ArenA te schitteren, maar kozen uiteindelijk voor het theater. In ‘Godenzonen’ (een hit op de Parade 2022) praten de rasechte Amsterdammers over hun eerste liefde, via muziek, cabaret, comedy en spoken word. Ze hebben het over de tragiek van Frank de Boer of de schoonheid van de goal van Zlatan. Alles passeert de revue, met een lach en een traan. “Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt.” (Theaterkrant)

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerde voorstellingen