cabaret: Grof geschud - Kroost in Stadstheater de Bond op DONDERDAG 16 MEI 2024

  DO.
16 MEI
GROF GESCHUD - KROOST Stadstheater de Bond, Oldenzaal
2024
 
Hoofdprogramma Grof Geschud

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Lander Severins, een romantische Belg, en Myrthe van Velden, een nuchtere Hollandse, vormen samen cabaretduo Grof Geschud. Het duo werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands Hoop met de debuutvoorstelling Lijmen. Toen waren Lander en Myrthe nog een koppel. Later gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over.

Hoeveel familieweekenden moet je in een jaar bezoeken om een goede dochter te zijn? Waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Kan hij daar zijn vader op de een of andere manier de schuld van geven? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot?

Als ex-geliefden slopen Lander en Myrthe moeiteloos de façade van elkaars gezin. Zoals je van hen gewend bent, laat Grof Geschud ook in Kroost geen spaan van zichzelf en elkaar heel. Kom dus zeker kijken voor er niets meer van hen over is.

Route naar Stadstheater de Bond

Aanrijroute komende vanaf snelweg A1/E30 (Deventer/Hengelo): Neem afslag 32 (Oldenzaal) Volg de N342/E233 Op de vierde rotonde slaat u rechtsaf de Denekamperstraat in Einde Denekamperstraat linksaf de Oliemolenstraat in Meteen eerste rechtsa..

Bekijk complete route naar Stadstheater de Bond Oldenzaal
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadstheater de Bond in Oldenzaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Grof geschud - Kroost plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws