cabaret: Max van den Burg - Tijd voor Max in Stadstheater Zoetermeer op DONDERDAG 30 MEI 2024

  DO.
30 MEI
MAX VAN DEN BURG - TIJD VOOR MAX Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2024
 
Hoofdprogramma Max van den Burg

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

In zijn zevende avondvullende cabaretshow, neemt Max je mee naar de enige plek waar je tegenwoordig nog echte “me-time” kan hebben. Vanuit het kleinste kamertje neemt hij de wereld op geheel eigen wijze door. Even ontspannen en loslaten.

Route naar Stadstheater Zoetermeer

Met de auto Vanuit Amsterdam: A4, E19 richting Den Haag. Afslag Zoeterwoude-Dorp [afslag 7]. Rechtsaf op de Hofvlietweg. Rechtsaf de Europaweg (N206) op richting Zoetermeer. Neem de tweede afslag op de rotonde (op de Zwaardslootseweg (N206). L..

Bekijk complete route naar Stadstheater Zoetermeer Zoetermeer
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadstheater Zoetermeer in Zoetermeer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Max van den Burg - Tijd voor Max plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws