cabaret: Tineke Schouten - De Schouten Schoenen Aan in Agora Theater Lelystad op VRIJDAG 24 MEI 2024

  VR.
24 MEI
TINEKE SCHOUTEN - DE SCHOUTEN SCHOENEN AAN Agora Theater Lelystad, Lelystad
2024
 
Hoofdprogramma Tineke Schouten

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! Tineke op haar best!

Route naar Agora Theater Lelystad

Openbaar vervoer: NS U verlaat het NS-station Lelystad Centrum aan de voorzijde (richting centrum). U gaat links om de bouwplaats heen en slaat de eerste rechtsaf. U loopt tussen bouwschuttingen door de Dukaatpassage in en volgt deze alsmaar recht..

Bekijk complete route naar Agora Theater Lelystad Lelystad
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Agora Theater Lelystad in Lelystad? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tineke Schouten - De Schouten Schoenen Aan plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws