cabaret: Nimesh Patel in Boom Chicago op DINSDAG 18 JUNI 2024

  DI.
18 JUN
NIMESH PATEL Boom Chicago, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma Nimesh Patel
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Nimesh Patel in Boom Chicago
Tickets Nimesh Patel:
di 18 jun
Boom Chicago, Amsterdam
€ 28,00 - 44,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Nimesh Patel staat bekend om het hoge niveau van zijn grappen en zijn enorme werklust. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat hij een van de snelstgroeiende comedians van het Amerikaanse circuit is. Hij verkoopt inmiddels naast prominente comedyclubs ook grote theaters uit.

Daarnaast is hij een begenadigd schrijver, wat hem zelfs een Emmy-nominatie opleverde. Toen Chris Rock hem op het podium zag, vroeg hij Nimesh Patel meteen als schrijver voor de Academy Awards, en nam hij hem mee als voorprogramma. Daarnaast heeft Patel geschreven voor Saturday Night Live, A Little Late with Lilly Singh, het Correspondents Dinner van het Witte Huis en was hij producent voor Full Frontal with Samantha Bee.

Route naar Boom Chicago

Parkeren bij Q-Park Europarking aan de Marnixstraat. Het is vijf minuten lopen naar het theater. De goedkoopste parkeeroptie is P+R Sloterdijk (€1/24 uur plus korting op het openbaar vervoer). Neem vervolgens tram 19 naar de Marnixstraat. Zie 'Con..

Bekijk complete route naar Boom Chicago Amsterdam
 

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Boom Chicago in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nimesh Patel plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws