Amerikaanse komiek Nimesh Patel komt voor het eerst naar Nederland

Nimesh Patel
Amerikaanse komiek Nimesh Patel komt voor het eerst naar Nederland
Door noasgallery op 08 april 2024 - 11:31 Nimesh Patel komt voor het eerst naar Nederland. Op 18 juni zal hij optreden in Boom Chicago, Amsterdam. Dit markeert zijn debuut in Nederland.

Nimesh Patel staat bekend om zijn hoogwaardige humor en toewijding aan zijn ambacht. Deze eigenschappen hebben hem tot een van de snelst rijzende sterren in de Amerikaanse comedywereld gemaakt. Zijn shows zijn niet alleen populair in de bekende comedy clubs, maar trekken ook volle zalen in grote theaters.

Naast zijn talent als comedian is Patel een bekroonde schrijver, met onder andere een Emmy-nominatie op zijn naam. Zijn schrijfkunst leverde hem ook de kans op om voor belangerijke evenementen en programma's te werken, zoals Saturday Night Live, A Little Late with Lilly Singh, en het Correspondents Dinner van het Witte Huis. Bovendien was hij producent voor Full Frontal with Samantha Bee. Met zijn gevestigde naam in de Verenigde Staten zet Patel nu de stap naar Europa voor zijn eerste shows.

De kaartverkoop begint op dinsdag 9 april om 10:00. Klik hier om tickets te bemachtigen voor Nimesh Patel.

Wil je de verkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in!
Bestel tickets Nimesh Patel in Boom Chicago
Tickets Nimesh Patel
di 18 jun
Boom Chicago, Amsterdam
€ 28,00 - 44,80
Anthony Jeselnik

ANTHONY JESELNIK KOMT MET 'BONES AND ALL' TOUR NAAR... Anthony Jeselnik is momenteel volop aan het touren in Noord Amerika, maar...

Katherine Ryan

WEGENS SUCCES 3 NIEUWE VOORSTELLINGEN KATHERINE RYAN In september staat de comédienne Katherine Ryan in een inmiddels...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.