Anthony Jeselnik komt met 'Bones and All' tour naar Amsterdam

Anthony Jeselnik
Anthony Jeselnik komt met 'Bones and All' tour naar Amsterdam
Door noasgallery op 15 april 2024 - 12:46 Anthony Jeselnik is momenteel volop aan het touren in Noord Amerika, maar brengt zijn shows nu ook naar Europa. 21 september brengt hij zijn show naar Theater Amsterdam. Tickets gaan vrijdag 19 april om 10:00 in de verkoop.

Anthony Jeselnik is een stand-up comedian die onder meer bekend staat om zijn Netflix-specials, podcast en Comedy Central-roasts. Momenteel presenteert hij de podcast The Jeselnik and Rosenthal Vanity Project, samen met co-host Gregg Rosenthal voor All Things Comedy. Zijn meest recente stand-up special, 'Fire in the Maternity Ward', ging in première op Netflix en kreeg lovende kritieken. Anthony was de bedenker, presentator en producent van zijn series, 'Good Talk' en 'The Jeselnik Offensive' op Comedy Central.

Tickets zijn vanaf vrijdag 19 april te koop vanaf €47,00. Haal hier je tickets voor Anthony Jeselnik op 29 september in Theater Amsterdam . Wil je de verkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in!
Bestel tickets Anthony Jeselnik in Theater Amsterdam
Tickets Anthony Jeselnik
za 21 sep
Theater Amsterdam, Amsterdam
€ 47,00
carre

HANS KLOK GEEFT MEER DAN 100 VOORSTELLINGEN VAN...Gisteravond was Hans Klok te gast bij de talkshow van BEAU en er was nieuws....

Boom Chicago news

AMERIKAANSE KOMIEK NIMESH PATEL KOMT VOOR HET EERST... Nimesh Patel komt voor het eerst naar Nederland. Op 18 juni zal hij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.