Anthony Jeselnik voegt extra show in Amsterdam toe

Anthony Jeselnik
Anthony Jeselnik voegt extra show in Amsterdam toe
Door MartinaFagel op 25 april 2024 - 12:18 Vandaag kondigt de Amerikaans comedian Anthony Jeselnik aan dat hij vanwege succes een extra 'Late Show' toevoegt op zaterdag 21 september als hij Theater Amsterdam aan doet tijdens zijn 'Bones and All' tour. Tickets voor de extra show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10:00.

Anthony Jeselnik deed onlangs meer dan 100 uitverkochte shows door Noord-Amerika. Nu brengt hij zijn nieuwe show 'Bones and All' naar Europa.

Anthony Jeselnik is een stand-upcomedian die onder meer bekend staat om zijn hilarische Netflix-specials, podcast en Comedy Central-roasts. Momenteel presenteert hij de podcast The Jeselnik and Rosenthal Vanity Project, samen met co-host Gregg Rosenthal voor All Things Comedy. Zijn meest recente stand-up special, 'Fire in the Maternity Ward', ging in première op Netflix en kreeg lovende kritieken. Anthony was de bedenker, presentator en producent van zijn series, 'Good Talk' en 'The Jeselnik Offensive' op Comedy Central.

De vroege show van Anthony Jeselnik op 21 september is al uitverkocht, maar tickets voor de latere show gaan aanstaande vrijdag 26 april om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs voor deze show is vanaf €47,-.

Bestel via deze link jouw ticket voor Anthony Jeselnik 21-09-2024 (late show) in Theater Amsterdam
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE VOORSTELLINGEN
Bestel tickets Anthony Jeselnik in Theater Amsterdam
Tickets Anthony Jeselnik
KIES TICKET
za 21 sep
Anthony Jeselnik
Theater Amsterdam, Amsterdam
€ 47,00
za 21 sep
Anthony Jeselnik
Theater Amsterdam, Amsterdam
€ 47,00
Ronny Chieng

COMEDIAN RONNY CHIENG NAAR BRUSSEL EN AMSTERDAMDe optredens van Ronny Chieng in de satirische Daily Show en zijn...

Jandino Asporaat

JANDINO ASPORAAT IN HET NAJAAR MET XL SHOWS LANGS... Jandino Asporaat kondigt een viertal XL shows aan. Jandino gaat vanaf 20...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.