cabaret: Dolf Jansen - Ongewone Nederlander in Stadsschouwburg Groningen op WOENSDAG 06 NOVEMBER 2024

  • Dolf Jansen
    Lowlands 2013 - dag 1
    © Erik Knevelbaard
  WO.
06 NOV
DOLF JANSEN - ONGEWONE NEDERLANDER Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Dolf Jansen
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Dolf Jansen - Ongewone Nederlander in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Dolf Jansen - Ongewone Nederlander:
wo 06 nov
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 14,00 - 27,50

Extra informatie

2024: het jaar waarin de ‘gewone Nederlander’ zijn maar ook haar opmars voortzet. In de media, op de socials, zelfs in de politiek is ze aanwezig, en soms bepalend.

Dolf vraagt zich af: als de gewone Nederlander bestaat, hoe ziet dat er dan uit, qua kleding en kapsel en wat er op je barbecue ligt. En, zeker zo belangrijk, wat betekent het als je het níet bent? Als je niet aan De Normen Der Gewone Nederlander voldoet...?

Oudejaars 2024 zal natuurlijk ook raken aan ons langverwachte nieuwe kabinet, de man die Amerika gaat leiden, de weg van oorlogen naar vrede, hoe Lil’Kleine te bestrijden, sneeuwkanonnen in Zwitserland, seksspeeltjes bij de Hema en mensen die wel kinderen willen MAAR NIET DE HELE TIJD.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dolf Jansen - Ongewone Nederlander plaatsvindt.

FOTO'S VAN Dolf Jansen

Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1 Foto Dolf Jansen te deBeschaving 2008 Foto Dolf Jansen te Lowlands 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 6 foto's van Dolf Jansen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws