cabaret: Thomas van Luyn in Stadsschouwburg Groningen op DONDERDAG 21 NOVEMBER 2024

  DO.
21 NOV
THOMAS VAN LUYN Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Thomas van Luyn
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Thomas van Luyn in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Thomas van Luyn:
do 21 nov
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 13,00 - 25,50

Extra informatie

Een nieuwe voorstelling. Of nou ja, eigenlijk meer een presentatie. Of wacht, beter een belevenis. Ja! Een belevenis. De mensen laten meemaken hoe het is. Of voelt, ofzo. Om ADHD te hebben. Een immersive experience… Maar niet langer dan een uur, anders wordt hij onrustig. En dan maar één maand, elke dag in een ander theater. Hahaha. Ja. Nee. Dat is gek. Ja, ok doen we. Géén voorstelling dus. Meer een ervaring. Voor iedereen. Of nou ja, iedereen? ADHD dus. Jeetje. Een label. Hoe goed dat is, en slecht. Niet te lang. Doorpraten. Muziek? Ja! Muziek. (Opschrijven.)  Als een belevenis. En er moet een neuroloog bij. Of iemand die er de wetenschap bij doet. Hebben we die? Uhhhm. Ok, doen we het zo: Thomas van Luyn is terug in het theater. Noem het geen nieuwe voorstelling maar een experivaganza. Waarin je leert wat ADHD is. En waarmee je kan voelen hoe het is om ADHD te hebben.Hee, een vogeltje.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thomas van Luyn plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws