cabaret: Jeroens Clan in Stadsschouwburg Groningen op WOENSDAG 26 FEBRUARI 2025

  WO.
26 FEB
JEROENS CLAN Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2025
 
Hoofdprogramma Jeroens Clan
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jeroens Clan in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Jeroens Clan:
wo 26 feb
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 10,00 - 19,50

Extra informatie

Dankzij Jeroens Clan is het muzikaal zapcabaret van de jaren negentig terug, maar dan in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been, maar dit keer ook met een eigentijdse portie kwetsbaarheid en zelfspot. Daar mag je, gelukkig maar, dus gewoon om lachen. Huilen doen ze thuis wel.Na hun goed ontvangen debuutprogramma Tere zieltjes komt het cabarettrio nu met hun nog beter ontvangen programma Korte metten. Met snelle scènes, maatschappijkritische liedjes en sinistere grappen maken de mannen korte metten met zichzelf, elkaar en pedojagers in het bos. Energiek, ironisch en kneitergrappig. “Gedurfde show vol heisa, herrie en energie.” (Dagblad van het Noorden ★★★★)

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeroens Clan plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws