cabaret: Remy Evers - Stoorzender in Perron-3 op WOENSDAG 02 OKTOBER 2024

  WO.
02 OKT
REMY EVERS - STOORZENDER Perron-3, Rosmalen
2024
 
Hoofdprogramma Remy Evers

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Na zijn bejubelde debuutvoorstelling Gewoon Remy komt cabaretier Remy Evers, de winnaar van de juryprijs op Cameretten 2019, met zijn nieuwe programma Stoorzender. Het is een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren.In een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen, gaat de ontwapenende Evers op zoek naar antwoorden. Is de uitvinder van de perforator ook de uitvinder van confetti? Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier: “Originele en ijzersterke cabaretier”, aldus De Limburger over Gewoon Remy. En dat is-ie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Perron-3 in Rosmalen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Remy Evers - Stoorzender plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws