Cameretten brengt dit jaar humor in vorm van online quiz

Cameretten news_groot
Cameretten brengt dit jaar humor in vorm van online quiz
Door sjoertb op 12 november 2020 - 11:11 Om toch nog het Cameretten-gevoel te brengen dit jaar is er een online quiz ontwikkeld. Door de pandemie moest de 55e editie van Cameretten namelijk worden verplaatst naar 2021.

De Cameretten Quiz gaat over cabaret en humor in het algemeen. Oudejaarsconferences, viral filmpjes en Cameretten zelf komen aan bod.

Op 28 november 2020, de dag dat de finale van het humorfestival zou plaatsen, wordt een livestream met een voorproefje van de quiz uitgezonden. De finalisten van Cameretten 2019, Remy Evers (juryprijs), Tobi Kooiman (publieksprijs) en Henk Overdijk presenteren de quiz.

Vanaf 29 november 2020 is de quiz beschikbaar om te spelen met familie en vrienden. Meer informatie, tickets en antwoordformulieren zijn te vinden op de website van Cameretten.



roueverveernews

COVID-A-TORI SHOWS ROUÉ VERVEER IN ZIGGO DOME... Roué Verveer zou later deze maand voor het eerst met een Surinaamstalige...

Corona virus

KABINET BESLUIT VOLGENDE WEEK OVER PROEFTUINEN IN DE... Het gaat in Nederland langzaam de goede kant op met de corona...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.