cabaret: Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! in MECC op ZATERDAG 22 NOVEMBER 2025

  ZA.
22 NOV
TAFKAL: STAPELGEK, OP ELKAAR! MECC, Maastricht
2025
 
Hoofdprogramma TAFKAL
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! in MECC
Tickets Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar!:
za 22 nov
MECC, Maastricht
€ 34,50

Extra informatie

Na de uitgebreide viering van 20 jaar The artists formerly known as Lama’s is het tijd om weer vooruit te blikken! En dat doen de vijf grappenmakers dan ook, met een tour in 2025, getiteld: 'Stapelgek! Op elkaar’. Een beperkt aantal shows, 'maar wel een onbeperkte avond genieten’ (Ruben Nicolai), ‘grootse optredens met een onvoorspelbaar karakter’ (Patrick Lodiers), ‘Ik ben er ook!’ (Jeroen van Koningsbrugge), ‘bel even later terug voor een quote, ik zit in een illegaal Chinees gokhuis en m’n batterij is bijna le..’ (Ruben van der Meer) en ‘Ik heb nog niemand gebeld, wat zijn de data ook al weer?’ (Tijl Beckand).

Een nieuw tijdperk vraagt om een nieuwe aanpak, dus ook nieuwe spelvormen. Maar wat blijft is het collectief beledigen van alle minder-en meerderheden, knetterharde doch actuele grappen en natuurlijk zullen ook de nodige klassiekers niet ontbreken. De show Stapelgek, op elkaar! is een evenement, een transcendente totaal ervaring waarin de kunst van het improviseren tot op het hoogste niveau zal worden bedreven. De vijf mannen zullen vlammen, scoren en boven zichzelf uitstijgen.

Route naar MECC

Per Auto: Direct bij het naderen van Maastricht is MECC Maastricht aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen u de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neemt u de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-L..

Bekijk complete route naar MECC Maastricht
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de MECC in Maastricht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws