cabaret: Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! in Brabanthallen op ZATERDAG 06 SEPTEMBER 2025

  ZA.
06 SEP
TAFKAL: STAPELGEK, OP ELKAAR! Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
2025
 
Hoofdprogramma TAFKAL
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! in Brabanthallen
Tickets Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar!
KIES TICKET
za 06 sep
Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar!
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
za 06 sep
TAFKAL: Stapelgek, op elkaar!
Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
€ 34,50 - 39,50

Extra informatie

Na de uitgebreide viering van 20 jaar The artists formerly known as Lama’s is het tijd om weer vooruit te blikken! En dat doen de vijf grappenmakers dan ook, met een tour in 2025, getiteld: 'Stapelgek! Op elkaar’. Een beperkt aantal shows, 'maar wel een onbeperkte avond genieten’ (Ruben Nicolai), ‘grootse optredens met een onvoorspelbaar karakter’ (Patrick Lodiers), ‘Ik ben er ook!’ (Jeroen van Koningsbrugge), ‘bel even later terug voor een quote, ik zit in een illegaal Chinees gokhuis en m’n batterij is bijna le..’ (Ruben van der Meer) en ‘Ik heb nog niemand gebeld, wat zijn de data ook al weer?’ (Tijl Beckand).

Een nieuw tijdperk vraagt om een nieuwe aanpak, dus ook nieuwe spelvormen. Maar wat blijft is het collectief beledigen van alle minder-en meerderheden, knetterharde doch actuele grappen en natuurlijk zullen ook de nodige klassiekers niet ontbreken. De show Stapelgek, op elkaar! is een evenement, een transcendente totaal ervaring waarin de kunst van het improviseren tot op het hoogste niveau zal worden bedreven. De vijf mannen zullen vlammen, scoren en boven zichzelf uitstijgen.

Route naar Brabanthallen

1. Met de auto Brabanthallen liggen op 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen via de A2 en de A59. Vanaf 's-Hertogenbosch CS is Brabanthallen op ongeveer 15 minuten loopafstand. ..

Bekijk complete route naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tafkal: Stapelgek, Op Elkaar! plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan