cabaret: Sara Kroos in Theater de Hofnar op WOENSDAG 19 NOVEMBER 2008

  WO.
19 NOV
SARA KROOS Theater de Hofnar, Valkenswaard
2008
 
Hoofdprogramma Sara Kroos
Toegang Normale prijs: €18,00
Pas: €16,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 19 november 2008.
Dat is 4528 dagen geleden.

Extra informatie

BRIES
Na het enorme succes van ‘Zoetgevooisd’ is Sara Kroos nu op volle kracht met haar gevaarlijke, uitdagende en poëtische programma ‘BRIES’.

‘BRIES’ is een stuwend verhaal over het meebewegen op de storm. ‘BRIES’ gaat over het laten waaien van de controle, en over het weerloos durven bestaan. Sara is vilein en genadeloos grappig, haar waarheid is prachtig maar schuurt.
Volkskrant: “(…) Sara Kroos heeft een prachtig verhaal gemaakt over angst: verlatingsangst, bindingsangst, de angst dat je je leven niet meer helemaal onder controle hebt.
Sara Kroos stelt zich als verlaten geliefde breekbaar op.”

Van teder tot wreed op de schaal van Beaufort.

Samen met haar muzikanten Martijn Breebaart en Bas Mulder brengt Sara kwetsbare nummers en rauwe beats. De pers noemde Sara grof en sprookjesachtig, groots en weerzinwekkend, schaamteloos en ontwapenend echt. Sara Kroos won bovendien in 2006 de belangrijke VSCD-prijs Neerlands Hoop.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest