cabaret: Manmanman met AAP in Theater Twee Hondjes op VRIJDAG 29 OKTOBER 2010

  VR.
29 OKT
MANMANMAN MET AAP Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2010
 
Toegang € 15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 29 oktober 2010.
Dat is 4921 dagen geleden.

Extra informatie

Over het instinct van de mens…

In de vorige theatervoorstelling ‘MANMANMAN zoekt VROUW’ hield Manmanman Vlaamse kermis. Ze zongen over eenzame druppels, het overgewicht van vrouwen en de verleidelijkheid van de dood.
Nu, in AAP, hun derde voorstelling, slingert Manmanman door de Kongolese jungle om te landen tussen de oren van een aap. Darwin en Freud kijken glimlachend toe. Manmanman laat het instinct botvieren en geeft "de primaat in de mens" vrij spel. Op geheel eigen wijze vertelt Manmanman over King Kong en de liefde, over Leopold II en over schaamtelijk behaarde mannen. Maar vooral over het 'instinct' van de mens en het 'gedacht' van de aap.

Manmanman speelt in AAP een verzameling uitzinnige verhalen en hartveroverende liedjes. Twee eerlijke stemmen begeleid door een geflipte ukelele en een pompende bas.

AAP schiet recht naar het hart.

www.manmanman.be

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis