Theo Maassen uitgebreid aanwezig op Nederlands Film Festival

Door Marz667 op 24 augustus 2012 - 15:40 Theo Maassen opent met een filmconference op vrijdag 5 oktober het Gala van de Nederlandse Film, de slotavond van de 32e editie van het Nederlands Film Festival. Maassen besptreekt in tien minuten de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen filmjaar.

Naast zijn optreden op het gala is er op woensdag 3 oktober een speciale dag op het Nederlands Film Festival rondom de cabaretier. De films Doodslag en The Domino Effect, documentaire Alles Voor Een Lach en de filmregistratie Zonder Pardon komen langs.

Ook speelt Maassen in de Stadsschouwburg Utrecht op woensdag 3 oktober zijn voorstelling Met Alle Respect. De kaartverkoop voor de cabaretvoorstelling start op woensdag 5 september, 10.00 uur (max. 4 kaartjes per persoon).



Woensdagp60

P60 VULT WOENSDAGEN MET COMEDY EN AKOESTISCHE MUZIEKVanaf september opent de Amstelveense P60 elke woensdagavond de deuren van...

Kamagurkanews.jpg

SCHILDERIJEN KAMAGURKA IN MAASTRICHTSE KRUISHERENHOTEL Vanaf zaterdag 8 september is een bijzondere serie schilderijen van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.