Adv: Gratis tickets voor de zevende Jameson Film Experience

Door Marz667 op 07 januari 2013 - 11:52 Een van onze goede voornemens voor 2013 is om meer goede films te zien. Jameson Whiskey houdt ook van film en helpt ons met hun Jameson Film Experience dit voornemen snel, makkelijk en gratis te realiseren. Lees door en maak ook kans op een filmbeleving van een bijzondere film in een unieke locatie.

In samenwerking met het International Film Festival Rotterdam organiseert Jameson Irish Wiskey een aantal filmevenementen waar de kijker in mee wordt gezogen, onderdeel van uitmaakt, door geïnspireerd wordt en/of gewoon heel hard om moet lachen. De eerstvolgende Jameson Film Experience zal plaatsvinden op vrijdag 18 januari in Rotterdam. Het gaat om de nieuwe dramafilm van Paul Thomas Anderson: The Master, met o.a. Joaquin Phoenix. Houd jij van film en wil jij hier bij zijn? Schrijf je hier in om kans te maken!

Bij de geslaagde aftrap van de Jameson Film Experience tijdens het IFFR in Rotterdam in 2011, was de film 127 HOURS te zien. De tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher werd vertoond was opnieuw een succes. De derde editie was in de Amsterdam Convention Factory met de film Drive. In 2012 kwamen de films The Hunter, Killing Them Softly en Moonrise Kingdom langs.


Om kans te maken op de gratis tickets voor de film kan je jezelf hier via Facebook inschrijven. Doormiddel van een loting op de Facebook-pagina van de Jameson Film Experience worden kaarten verloot. Deze worden tot midden volgende week verloot.
Festivalinfo logo nieuw

FESTIVAL- EN PODIUMINFO ZOEKT ENTHOUSIASTE...Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere...

comedytivoli

COMEDYHUIS OPEN MIC! IN TIVOLI Op dinsdag 8 januari is de Spiegelbar zaal van Tivoli weer in handen van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.