Festival- en Podiuminfo zoekt enthousiaste stagiair(e)s

Door Marz667 op 03 januari 2013 - 14:20 Voor de websites Festival- en Podiuminfo zoeken wij naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam.

We zoeken vooral enthousiaste studenten in de richtingen media/cultuur, vormgeving en journalistiek. Ook studenten met een technische opleiding (PHP / MySQL development) en stagiair(e)s die experts zijn op het gebied van social media zijn meer dan welkom.

Stageopdrachten in het verleden waren bijvoorbeeld het bestuderen van de beheermodule en het schrijven van een advies-rapport, het opzetten van een enquête onder onze bezoekers, het schrijven van journalistieke stukken en het vormgeven van (onderdelen van) de websites. Natuurlijk staan we open voor creatieve stagiair(e)s met eigen leuke ideeën voor een stageopdracht.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: [email protected].ACY

ENGELSE STAND-UP COMEDY AVOND IN DE ACUOp zondag 17 februari zal in de ACU een stand-up comedy avond georganiseerd...

JamesonFilmExperiencenews

ADV: GRATIS TICKETS VOOR DE ZEVENDE JAMESON FILM... Een van onze goede voornemens voor 2013 is om meer goede films te zien....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.